Bag om græsnørden

Min Mission: Bedre græsplæner for alle plæneejere!

Græsplæner i alle størrelser fra de helt små i private haver til de helt store på golfpladsen og i parker er min store passion. Græs har været mit kald i livet allerede siden jeg var 12 år og siden da er jeg bleven til en vaskeægte Græsnørd. Jeg har efterhånden i mange år arbejdet både på golfpladser, i store offentlige parker men også i private haver som professionel og uddannet Green- og Groundskeeper. Se mine blogindlæg omkring nyanlæggelse af en græsplæne i Hjortshøj, pleje af Peters græsplæne eller et af mine store projekt etableringen af Park2 i Aarhus. Jeg kan garantere at I får professionel rådgivning og hjælp fra Græsnørden når det drejer sig om jeres plæneprojekter: alt fra etablering til vedligeholdelse af græsplæner er mit specialområde.

For nogle år siden startedejeg min virksomhed Græsnørden op, for at på alvor følge min mission at også private haveejer skal have muligheden for at få en sund og grøn græsplæne.

På min hjemmeside Græsnørden.dk vil jeg derfor dele ud af min store viden omkring græs og græsplej. Udover gode råd til græsplænen finder du også en webshop på Græsnørden.dk, der vi udelukkende forhandler de bedste professionelle græsfrø, plænegødning og andre græsprodukter. Af erfaring ved vi at resultatet bliver bedst med kvalitetsprodukter. Hvis du har brug for hjælp med det praktiske arbejde, tilbyder vi også en græsplejepakke i Østjylland, der jeg eller en af de andre græsnørder kommer ud et par gange om året til din have og sørger for de rigtige vækstbetingelser for din græsplæne.

Velkommen til min hjemmeside! Har du spørgsmål eller mangler du information, send mig endelig en besked!

 Grønne hilsner,

Søren, Græsnørden

Følg også gerne med i min hverdag som Græsnørd og få tips til din græsplæne på min Facebook- eller Instagramprofil.

Kontakt mig