Køb Græsfrø og Maskiner til din græsplæne og få altid fri fragt!

Plæneklipper

Godt værktøj er det halve arbejde og derfor er Græsnørdens fan af John Deer's plæneklippere og græspleje maskiner. Kvaliteteten på John Deer's maskiner er altid i top og kaldes i sandhed for græsplænens Royal Royce.

Se alle de forskellige Plæneklippere

Gør en god handel!

Udvalgt produkt

John Deer Tanga E5 - Robotplæneklipper

TANGO E5 er skabt til at pleje din plæne helt automatisk, så du kan bruge tiden på vigtigere ting i livet. TANGO E5 robotklipperen er designet og bygget af John Deere efter de højeste produktionsstandarder og med automatisk klipning hæver du niveauet for græsklipning. Så slå benene op og lad TANGO E5 klare opgaven.

Se en video om Tango E5 her

3 grunde til at vælge John Deer

Kære kunde, du er i fokus!

Når du køber en John Deer maskine, så er du ikke kun sikker på at produktet er testet og forbedret gennem generationer, du kan også stole på at du i fremtiden har en maskine der giver dig glæden ved plæneklipning hver gang du bruger den.

John Deer - en historie

Grundlagt i 1837 af John Deere, en smed og opfinder, er John Deere & Company vokset til at være en af verdens største og mest velansete virksomheder. Idag er det ikke kun store maskiner men også plæneklippere John Deer er førende på.

Inovation

John Deer er en af de mest innovative i den grønne branche, med et stort fokus på automatisering og bæredygtig produkter og produktion. John Deer's store udviklingsafdeling sikre at nyudviklede maskiner virker med det samme.

Vælg blandt mærker

Bedre græsplæner til alle

Det er min vision som græsnørden at bruge den unikke viden og passion for græs og plænepleje generelt, til glæde for de danske haveejere og deres græsplæner

Kontakt Græsnørden